(ВИДЕО) МУЏАХЕДИНИТЕ на Путин со алаху-акбар убиваат жени и деца

Европа

Скандалозни видео пристигнуваат од Украина, особено од градот Мариупол, кој е нападнат од радикални исламистички вооружени терористи, платеници на Путин и бандата околу него.

На снимката е прикажано заземање на зграда во градот, а потоа прослава со верски исламистички извици.

Муџахедините на „православниот“ Путин, извршија воени злосторства против цивилното население во градот, убивајќи го целокупното машко населние, а силоваа и убиваа стотици жени и деца, за што ќе споделиме други снимки.

Во текот на денот на МКДенес ќе споделиме докази за воените злосторства на Путин против мирното и цивилно население во Украина.

Ви споделуваме едно од видеата со кои располагаме:

За следбениците на Путин во Македонија, добро е да ја видат „православната војска“ на антихристот од Кремељ.