ПОГРЕШНО ПАРКИРАН руски тенк, стопирал во среда

Забава

Украинците и покрај сите загуби и саможртва за својата слобода, најдуваат сила и за шегување на сметка на руските пијаници, кои не само што не ги бидува за војување, туку не знаат ниту да возат и паркираат.

На социјалните мрежи хит е руски погрешно паркиран тенк, кој потонал во локална река, бидејќи руските пијаници не забележале каде возат.

Со оглед на тоа да тенкот е затворен, најверојатно пијаниците се удавиле и останаа на дното на реката заедно со него.