КОНЕЧНО УБИЕНА полковничка на НАЦИСТИЧКИТЕ бригади во Русија

Европа

Силната акција на руските вооружени сили за сузбивање на нацистичките бригади на Русија е во тек. Се дејствува во сите правци, а пред неколку денови била неутрализирана најопасната нацистка во Русија, полковник Грета Ведлер.

Таа опасна наци терористка се маскирала како манекенка, а веќе стекнала вистинско нацистичко искуство на нејзини 23 години и стана вистинска закана за слободата на Русија и за демократскиот лидер другарот Путин. Таа наци кучка си дозволуваше јавно да го критикува рускиот претседател Владимир Путин, конечно беше откриена и убиена.

Таа опасна полковничка Грета Ведлер на нацистичките бригади во Русија изврши атентат врз лидерот кога изјави дека Путин е психопат. Има информации дека планирала и да употреби молотов коктел, а се преправала дека пие сокче од дуњи од тоа шише.

Акцијата за нејзина неутрализиција ја извршило нејзиното поранешно момче Дмитри Коровин, кој ја задавил со голи раце за да спречи атентат врз големиот војсководец Путкин.

One thought on “КОНЕЧНО УБИЕНА полковничка на НАЦИСТИЧКИТЕ бригади во Русија

Comments are closed.