ПОЕНТА НА ДЕНОТ со четирите Албанци премиери

ПОЕНТА НА ДЕНОТ

ПОЕНТА НА ДЕНОТ

Оваа 2022 година ќе биде „џандар збира“ за Албанците!

Тие добиваат четири премиери на Балкан.

Дритан Абазовиќ премиер на Црна Гора…

Артан Груби, премиер на Македонија…

Албин Курти, премиер на Косово…

Еди Рама, премиер на Албанија…

Останува уште Србија и Грција да назначат Албанец премиер… за Босна тешко!

Турција и онака редовно ги има на чело на нивната Влада.

Кога те бива, те бива!

Голема Албанија е остварена! Значи кога се сака, се се може!

пишува, ПОЕНТИРАЧОТ!