ПОЕНТА НА ДЕНОТ: Гоце или Тома

ПОЕНТА НА ДЕНОТ

ПОЕНТА НА ДЕНОТ

Легендата вика, во Македонија повеќе солзи паднале за Тома од колку за Гоце!

Гоце падна за Македонија, а Тома падна за ороспија!

За Македонците Тома е фраер, а дечкото тешка гола вода!

За Македонците Гоце е будала, зашто ги учеле дека „за идеале гину будале“!

Каде бре Македонци вака?

пишува, ПОЕНТИРАЧОТ!