ГPУEBCКИ љyбомopeн на Cтeвчо

Забава

Никола Груевски се најдува во депресивна состојба поради фактот што не ги следеше одлуките на градоначалникот Јакимовски.

Имено, градоначалникот Јакимовски не избега како него, машки се спротивстави и издржа притвори и затвори, па се врати на функцијата.

Грувески бил љубоморен, конечно разбрал дека доколку не избегаше во Будимпешта и машки издржеше како Стевчо, ќе се вратеше на функцијата премиер.

Сега љубоморен на Стевчо започнал да оговара како стринка на чешма во Будимпешта!