Скандал за Филипче

Живот

Македонија на дното на балканските земји по успешност во вакцинација. Дното го споделуваме со Босна и Косово. Пропаѓаат сите приказни за успешниот министер Венко Филипче.

Сите министри, сите влади на Балканот се поуспешни од македонската влада и министер за здравство. Тоа го покажуваат бројките. Емпириски докажано. Но за жал во Македонија не постои опозиција која ќе побара одговорност. Која ќе побара оставки од овие неспособни раководители со државата.