ПЕРВЕРЗНО: Еве што добил Филипче од град Скопје

Иако се уште се свежи сеќавањата од пискотниците од тетовската болница, Градот Скопје во претходниот советнички состав се одлучил да го награди министерот за здравство, Венко Филипче за неговите „достигнувања“ […]