УЖАС: РУСИТЕ силувале 11 годишно момче пред очите на мајката

Заменичката на украинскиот министер за надворешни работи, Емине Џепар, денеска изјави дека Русија ги врши најлошите кршења на човековите права на европскиот континент во последните децении. Обраќајќи се пред Обединетите нации […]