СКАНДАЛ: Кривичен суд испрати ЛАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ до јавноста

Поврзано со незаконската наредба за приведување на лидерот на партијата Македонски Концепт, Петар Богојески од страна на МВР како еклатантен пример за политички прогон, по наводно барање на Кривичен суд, […]