УМЕТНИЦИТЕ со свои креативи за трагедијата во Украина, погледнете вреди

Уметниците низ светот создаваат креативи со цел да ја пробудат светската јавност за случувањата во Украина. Овековечени се различни сцени од реални настани или имагинација од раскажаните случувања. Особено внимание […]