СКАНДАЛ: Ердоган продава православни Цркви за да наполни Буџет

Во Турција се продаваат две христијански цркви од страна на претседателот Ердоган, пишува австрискиот весник „Кронен цајтунг“. Најдобро е пропаднатиот Ердоган пред заминување да ја продаде Катедралната Св. Софија и […]