Цpвeниoт CДСМ со порака до Плaвиoт CДСМ

Црвениот CДCM предводен од Зоран Заев, жестоко му возврати на Плавиот CДCM, предводен од Бранко Црвенковски. Не е чеcно ниту кон граѓаните ниту кон државата кога поранешни претседатели од времето […]