ДЕНЕС ОДБЕЛЕЖУВАМЕ ЦВЕТНИЦИ – влегување на Исус во Ерусалим!

ДЕНЕС Е ЦВЕТНИЦИ: Празник на последното влегување на Исус во Ерусалим! Се означува почетокот на најтешката седмица во историјата на човештвото! Влегувањето на Исус Христос во Ерусалим откако го воскресна […]