РЕАКЦИЈА на Богојески до Мицкоски со датум за избори

Лидерот на ВМРО ДПМНЕ Мицкоски на последната пресконференција искажа клучни пораки за иднината на политичките процеси во земјава. Истата предизвика бура на реакции во јавноста, но и кај политичките активисти. […]

Бранко Црвенковски ментор на Мицкоски

Подолг период во јавноста се спекулира околу тајната комуникација помеѓу поранешниот лидер на СДСМ Бранко Црвенковски и актуелниот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски. Покрај шпекулациите, тоа тврдење го подржаа низа […]

Мицкоски и Анѓушев делеле колач од 80 милиони евра?

Сопствениците на мали хидроцентрали имаат одлична заработка. И покрај жестоките реакции на граѓаните и еколошките здруженија, тие функционираат со полна пареа. Сега имаме одговор и зошто. Тоа е профит од […]