ХАОС (видеа) ЕКСПЛОЗИЈА во центарот на Куба, има загинати

Во главниот град на Куба, се случи експлозија во легендарниот хотел со пет ѕвезди Саратога. Два ката се делумно уништени, а се прецизираат информации за жртвите. Прелиминарната причина е експлозија […]