ХАРЕ на место ДОНТОВ модел со праг е подобро за НАРОДОТ

Подобро за народот е Харе модел на шест изборни единици, одколку предлогот на ДУИ за една изборна единица со 5% праг, смета лидерот на партијата Македонски Концепт, Петар Богојески. Според […]