ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Владата е пред потпис на национална катастрофа – Богојески

Лидерот на Македонски концепт на социјалните мрежи објави драматично предупредување во врска со бугарското прашање во Македонија. Тој напоменува „не да ме разрешувате, не да ме бркате од работа, не […]

Хан: Новата влада на Бугарија ќе и суди на Македонија

Сегашната техничка влада во Бугарија нема да влезе во решение со Македонија, клучот ќе биде во новата владата, по изборите, исткнува еврокомесарот за буџет на ЕУ, Јоханес Хан. Не очекував […]