(Видео) ВОНРЕДНИ ВЕСТИ: ТАЕН состанок помеѓу МПЦ-ОА и СПЦ

Македонската православна црква – ОА и Српската православна црква, по долги години прекин на комуникацијата, минатиот викенд повторно седнале на заедничка маса. Средбата, која се одржала далеку од очите на […]