ТРАМП со нов „фејзбук, твитер и јутјубе“ во едно

Новата социјална мрежа на Трамп започнува со работа од февруари Социјалната мрежа на поранешниот американски претседател Доналд Трамп ќе почне да функционира на 21 февруари. Медиумот се нарекува Тру Социал […]