ВОНРЕДНИ ВЕСТИ: Македонија влегува во нова Југославија

Претседателот Вyчиќ, кој е во дводневна посета на Скопје, ќе се сретне со премиерите Заев и Рама, во рамки на регионалната иницијатива за соработка, позната како „Мини Шeнгeн“. Тој најави […]