КОВАЧЕВСКИ СО ЗАГРИЖУВАЧКИ ПОДАТОЦИ: Следи најкризен период!

Премиерот Димитар Ковачевски во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 истакна дека не чека тешка година, односно најкризна после Втората Светска војна. Тој додава дека има енергетска криза, војна, ковид-19, […]