ДЕНЕС ОДБЕЛЕЖУВАМЕ: Велики Четврток на Тајната Вечера

ЧЕТВРТОКОТ ПРЕД ПАСХА Велики Четврток на Тајната Вечера На светиот и велики четврток, светите Отци, коишто добро го уредија превземеното од светите Апостоли, од светите и божествени Евангелија, ни предадоа […]