СТОИЉКОВИЌ „ВРЛО УЗБУЏЕН“ – не му годи признавањето на МПЦ!

Стоиљковиќ: Вартоломеј ја упати непризнаената МПЦ проблемите да ги решава со својата Мајка црква – СПЦ Пратеникот и претседател на Демократската партија на Србите во Македонија, Иван Стоиљковиќ во изјава […]