ДОБРО УТРО од Аматерката со ПСИХОПАТСКИ и „ЧИЧИНИ“ СОЦИОПАТСКИ поткасти

пишyвa д-p. Aмaтepкaтa, вoнpeдeн пpoфecop нa eдeн фaкултет АКО НЕ Е ЗА ПАРИ, ПАТОЛОГИЈА Е ВО ПРАШАЊЕ Секојдневно сме сведоци на разно-разни наслови и дебати по социјалните мрежи, како и […]

ДОБРО УТРО СО АМАТЕРКАТА И ТАКТИКАТА НА ВЛАСТА

ТАКТИКА ДА СЕ ГЛУМИ НОРМАЛНОСТ пишyвa д-p. Aмaтepкaтa, вoнpeдeн пpoфecop нa eдeн фaкултет Тактиката на власта да  се глуми нормалност, а во исто време да се цензурира здраворазумието за кратко […]