БЕГАЛКАТА од Будимпешта немала зборови, но сепак филозофира

Не постои човек кого нема да го вознемири трагичната вест за загинувањето на 46 патници во Бугарија во автобус од Македонија и нема многу зборови на утеха за семејствата кои […]