НЕМА ЕУ, изчезнале 100.000 Бугари во Македонија, Таче да ги најде

Ако Македонија сака да биде дел од Европската Унија, нејзините граѓани мора слободно да се дефинираат, напиша лидерот на „Има таков народ“ и дел од владината коалиција, чалгијата Слави Трифонов. […]