УДБАШКИТЕ БУГАРИ вчера го сквернавеа гробот на Јане Сандански

УДБАШКИОТ Бугарин Виктор Канзуров и измеќар на „југославските служби“ заедно со неарната му сопруга Станислава Канзурова вчера го сквернавеле гробот на Јане Сандански! Познатиот измеќар на УДБА од Македонија, кој […]