ОТВОРЕНО ПИСМО Богојески до Реис ул Улема за Рамазан Бајрам

Лидерот на партијата Македонски Концепт Петар Богојески испрати отворено писмо до поглаварот на Исламската верска заедница Реис ул Улема Шаќир Фетаи и го честиташе големиот муслимански празник Рамазан Бајрам. Почитуван […]