БРАВО ЗА УКРАИНЦИТЕ: Погледнете што направија за една седмица

Веднаш после окупацијата на Русија врз Украина, од север од Белорусија имаше обид да биде заземен главниот град на Украина, Киев. Нивните неспособни азијатски орди беа запрени кај Буча, предградие […]