ОПАСЕН СКОК во 500 најдобри на свет – македонскиот Ноле

Големата надеж на македонскиот тенис, Калин Ивановски, продолжи да се искачува на светската АТП листа и на најновото рангирање се наоѓа на 478 место. За 18-годишниот Ивановски ова е најдобар […]