ПРОамериканска или ПРОруска партија е МК, ова е одговорот

Македонски концепт е проамериканска или проруска партија? Одговорот на ова прашање пристигна од лидерот на таа партија, Петар Богојески кој ги објасни деталите. Погледнете на следен линк кратко видео: