Александар Стојкоски продолжува со РЕАЛИЗАЦИЈА НА НИЗА ПРОЕКТИ поврзани со спортот и младите

Општина Ѓорче Петров започна со изградба на ново фудбалско игралиште во дворот на ООУ „Димитар Поп Георгиев – Беровски“, коешто ќе биде со нова подлога од вештачка трева и со […]

„ПЛАТФОРМА 1198“ – 50 милиони евра за спорт и култура и многу други проекти

Со вчерашниот митинг во Скопје започнавме да ја пишуваме историјата на горда Македонија, велат од ВМРО-ДПМНЕ. Она што особено како политичари и родители ме радуваше, тоа беше присуството на огромен […]