БОЖЈО ЧУДО: Османи имал провидение, еве што открил

Министерот за надворешни работи Бујар Османи добил провидение и конечно дознал за руското влијание на Балканот. Тоа провидение е космичка правда за нашиот министер, кој конечно дозна кај живее. Неговото […]