ТРЕНЧЕВКА од СДС поставила наркодилер и насилник за директор на ЦСР Радовиш?!

ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА на  ВМРО – ДПМНЕ Стоилковски: Дали Филев, наркодилер, алкохолизиран насилник, е вратен за директор на ЦСР Радовиш зашто и е потребен на Тренчевска за изборен поткуп? Почитувани, Бесрамно, СДС […]