ДЕНЕС ПРАЗНУВАМЕ

Денес Македонската Православна Црква – Охридска Архиепископија и верниците го празнуваат Преображение Господово! Тој празник спаѓа во големите празници што ги празнува Светата Христова црква, но тој и со поголемиот […]