Со колку поени помина Ким Кардашијан на правосуден испит?

Блиску, но без поминување на прагот за полагање на правосудниот испит за Ким Кардашијан. На видео објавено во средата од шоуто на нејзиното семејство „Во тек со Кардашијанс“, таа им […]