ТРАГЕДИЈА: Почина СИНОТ на Кристијано Роналдо

Кристијано Роналдо во моментот на радост ја соопшти и трагичната вест. Кристијано на Инстаграм соопшти дека неговата сопруга Георгина родила близнаци, женското бебе е здраво, а машкото починало. Роналдо на […]