(Видео) БОЖЈО ЧУДО во Црква потопена 7 години

По 8 месеци членовите на Нуркачко-спасувачкиот клуб Борац од Чачак, повторно нурнаа во водите на вештачкото езеро Ровни, поради чие создавање црквата Св.Архангел Михаил во Тубравиќ, позната како „Ваљевска Грачаница“ […]