ИСПЛИВАА ПОДАТОЦИ за популарна дестинација за ПЕРЕЊЕ ПАРИ НА МАКЕДОНСКИ ДРЖАВЈАНИ!

Македонски државјани поседуваат вкупно 55 имоти во Дубаи, вредни 14 милиони евра, покажува истражувањето на норвешката веб-страница Е24, базирана на „протечени“ документи за имотите на странци во блискоисточната метропола, објавено […]