Народот заслужува подобра иднина, Владо Мисајловски повика сите граѓани да се приклучат за најголема победа на изборите

Владо Мисајловски, потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листа во двојката порача дека сите граѓани треба да се приклучат и да ја дадат нивната поддршка за Гордана Силјановска Давкова, за […]