Македонски концепт промовира нов национален тим

Македонски концепт со СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ 28 ЈУНИ 2021 ГОДИНА Македонски Концепт, како отворена политичка платформа, постојано работи на вклучување на нови кадри кои се залагаат за полна демократизација на […]