Почина жената во која пукаше македонски државјанин на патарина кај Прешево

„Пациентката В.Ј. (30) која на 8. март поради повреди добиени од огнено оружје, од Врање беше донесна во УКЦ во Ниш, и после хируршките зафати беше хоспитализирана на Клиниката за […]