Владата пак ГО НАЗНАЧИ разрешениот директор на ЦСР во Радовиш, ОСОМНИЧЕН ЗА ТРГОВИЈА СО ДРОГА

Владата го поништи решението на министерот за труд и социјална политика Ѓоко Велковски со кое беше од должност разрешен директорот на Јавната установа Центар за социјална работа – Радовиш. Со […]

ТРЕНЧЕВКА од СДС поставила наркодилер и насилник за директор на ЦСР Радовиш?!

ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА на  ВМРО – ДПМНЕ Стоилковски: Дали Филев, наркодилер, алкохолизиран насилник, е вратен за директор на ЦСР Радовиш зашто и е потребен на Тренчевска за изборен поткуп? Почитувани, Бесрамно, СДС […]