(Видео) ПРОМОВИРАН Македонски Младински Концепт, нова младинска асоцијација во земјава

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА – 28 МАЈ 2023 ГОДИНА МАКЕДОНСКИ МЛАДИНСКИ КОНЦЕПТ – младинска асоцијација на партијата МК Денес 28.05.2023 година во Скопје, под слоганот „СВОИ НА СВОЕТО“, беше промовиран МАКЕДОНСКИ […]