ЃАВОЛОТ ако треба за сојузник, само против Босанците

Претседателот на Претседателството на Босна и Херцеговина Жељко Комшиќ ги пофали бошњачките политички партии за „цврстиот однос“ кон барањата на хрватските партии за измени на изборниот закон, додека неговиот колега […]

РЕПУБЛИКА СРПСКА на колена, Бујар за санкции на Додиќ

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, преку порака на Твитер ги поддржа санкциите на САД против членот на претседателството на БиХ, Милорад Додик. – Ја поздравуваме одлуката на Министерството за […]

ДOДИЌ влeзе на цpна лиcта на CAД, дали има од Maкедонија?

САД ја проширија листата на санкции која е поврзана со корупцијата ширум светот, а од денеска на листата се поединци и компании кои работат во Босна и Херцеговина. Откако американското […]