УПАТСТВО ЗА ДИЈАСПОРА објави новинарот Марјан Николовски

Балканските држави често се натпреваруваме со капацитетите на нашата дијаспора. Ако грчката е позната по лобизмот во светот на политиката и дипломатијата, албанската по бандитизмот, српската по национализмот, а бугарската […]