МНОГУ ЛОШИ ВЕСТИ ЗА ГРУЕВСКИ И НЕГОВИТЕ ФАНОВИ

Обединетата опозиција во Унгарија веќе има 3% предност пред десничарската Фидес на премиерот Виктор Орбан според декемвриската анкета на тинк-тенк организацијата Републикон. Иако Орбан е на власт од 2010-та година, […]