КОНЕЧНО нормален министер во Бугарија, пријател на САД, ЕУ и МК

Бугарски национален интерес е Република Македонија да се приклучи кон Европската Унија, пат на кој следен чекор е почеток на преговори со Скопје. Отворањето на преговорите со Република Македонија треба […]