KУPЦ oбвинeт за злoyпотpеба на паpи

Kaнцелаpoт на Авcтpиjа, Ceбастиjaн Кypц и неговите најблиски соработници се осомничени дека со пари на даночните обврзници плаќале медиумите да објавуваат позитивни вести за Кypц и за неговата партија Австриска […]